Компанія «Елітпожсервіс» – комплексні послуги з оформлення пожежної декларації

Тим, хто планує користуватися приміщенням, щоб займатися підприємницькою діяльністю, треба перевірити, наскільки матеріально-технічна база відповідає вимогам законодавства. Після складання документ надається органам протипожежної безпеки. Його реєстрація триває 10 днів, однак через помилки, яких часто припускаються бізнесмени, уповноважені експерти повертають декларацію на доопрацювання. Не кожен власник чи орендар приміщення володіє повнотою інформації щодо приведення об’єкта до стану, який відповідає нормам, і правильності заповнення документа. Інколи складні формули та мовленнєві вирази вводять в оману чи ж підприємець не знає тонкощів, як оформляється пожежна декларація та які помилки найчастіше трапляються під час її заповнення. На допомогу приходить «Елітпожсервіс» – компанія, представники якої надають кваліфікований аналіз приміщення на відповідність вимогам, укладають домовленість з експертом, що оглядає об’єкт і робить висновок, надають супровід в оформленні.

Декларація ДСНС

В чому полягає специфіка декларації?

У 2013 році відбулися зміни в українському законодавстві стосовно охорони пожежної безпеки. Нормативні акти зобов’язують бізнесменів декларувати об’єкт, підтверджуючи відповідність вимогам. Без документа заборонено займатися підприємництвом у приміщенні, неможливо спроєктувати й змонтувати протипожежну систему. Потреба у створенні декларації виникає під час:

  • зведення нової будівлі;
  • проєктування об’єкта;
  • перебудови приміщення, в тому числі й усередині.

У випадку реконструкції зміни вносяться в раніше оформлений документ. Може виникнути потреба заново створювати декларацію.

Документ містить дані щодо оцінки ризику виникнення пожежі та збитків, яких зазнають треті особи. Декларація вміщує реквізити страхової компанії та інформацію щодо оцінювання потенційної шкоди. Відповідальність покладається на власника чи орендаря приміщення, або ж на страхову компанію.

Забезпечення пожежної безпеки

Як «Елітпожсервіс» допомагає в оформленні декларації?

Завдяки великому практичному досвіду та кваліфікації наших співробітників замовник протягом 10 днів створює документ. Клієнтові потрібно надати інформацію про об’єкт. Обстеження будівлі, аналіз технічної та проєктної документації, супровід під час оформлення уповноваженим органом – ось які послуги надає «Елітпожсервіс». Замовник може проконсультуватися з фахівцями в разі виникнення запитань.