Основні правила інвестування в криптовалюту. Біржа Крипто ком

Диверсифікуйте свій портфель правильно

Диверсифікація – правильне і грамотне рішення. Вона допоможе убезпечити вас від небажаних втрат вкладених коштів, а також допоможе заробити у рази більше. Але це не означає, що треба відразу бігти і вкладати в перший актив, що попався, слід ретельно підійти до вибору криптовалюти в яку ви вирішите вкластися. Проведіть свій аналіз і з’ясуйте, чи буде криптовалюта, яку ви обрали, затребувана в найближчому майбутньому і які має перспективи. Ви повинні ґрунтуватися лише на розрахунках, в цьому допоможе біржа Крипто ком.

Вибір монети

При покупці монети, необов’язково вибирати серед найдорожчих і найпопулярніших, можна розглянути варіант купівлі, яка недавно з’явилася на ринку монети. Вже неодноразово траплялося, що на початку монета коштувала копійки, а потім зростала в ціні в кілька разів. Серед молодих коїнів варто придивитися, ті, які мають якісь фішки.

Не піддавайтеся емоціям та купуйте вчасно

Дуже важливо навчитися продавати криптовалюту вчасно, наприклад перед виходом поганої новини або на піку, а також не забувайте, що найкраще здійснювати покупку при просіданні, а також отримувати бонуси криптовалютних бiрж. Більшість недосвідчених інвесторів, піддавшись паніці, купують валюту, коли вона росте, а продають, коли падає. Потрібно навчитися боротися зі своїми емоціями.

Торгова стратегія

Важливо розуміти, що вкладати кошти у криптоактиви без плану – це гра в лотерею. Багато інвесторів-початківців приймають рішення про продаж або купівлю на основі коливання графіка. Такий підхід найчастіше призводить до збитків.

І навіть якщо ціна на той чи інший актив різко змінюється, треба дотримуватись своєї стратегії.

Висновок

Вкладення у криптоактиви – не легке заняття, для якого потрібно знати певні вимоги. Якщо до цього підходити недбало і з гарячою головою, то навряд чи вийде щось заробити.
Поради, які ви прочитали у цій статті, будуть корисні тим, хто шукає спосіб зберегти свій капітал від інфляції та примножити його. Але навіть знаючи всі ці поради, слідувати їм нелегко, тому придбайте терпіння і завжди будьте з холодною головою